Skip navigation

Can we Help?

If you have any questions, just let us know. Fill in your details below and we'll get back to you.

Contact Form

Helix Family Room - Boreham Wood, North London

Client Name:

Mrs Hyames

Requirement

Our client on this build wanted a large garden studio which would be used as a home gym and treatment room in which customers could be seen and treated during the day, and doubling as a chill out area for the family in the evening.
Lots of space was requested along with a large decked area to maximise use in the warm summer months.
A shower room was needed and with our large range of options the building was to be upgraded and personalised to create a perfect space for use and admiration by clients of our customer and their family alike.

Our Solution

This beautiful build is finished in our cedar cladding. The large hardwood deck provides plenty of outdoor space and incorporates plants and blue deck lighting which create a striking effect. The shower room suite was built in with no problems at all and to increase privacy during office hours, intergrated blinds were installed in the windows. These are contained within the doors and windows so are safe from dust and dirt as well as accidental damage. The lighting can be operated remotely which is another great feature of this studio. Internally the studio is finished with our engineered wooden flooring and sliding alumnium doors.